آموزشگاه هنری سیحون
درباره ما: سیحون در آذر ماه سال ۹۴ متولد شد. از همان روزهای ابتدایی با خود عهد بستیم، برای رشد و اعتلای فرهنگ و هنر ایران، از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم. به لطف پروردگار، تا به امروز بر همان عهد استوار ماندهایم.
شروع راه اگرچه سخت بود، اما لذت همراهی با هنرجویان و هنر دوستان این سختی را آسان میکرد. در این سالها افتخار آموزش های هنری به طیف وسیعی از فراگیران را داشتیم. باعث خوشحالی ماست، که “سیحون” توانسته این عزیزان را تا رسیدن به مقصد همراهی کند.
آموزشگاه موسیقی سیحون
درباره ما: با تجربهای که مدیران ارشد سیحون از فعالیت های هنری سابق داشتند، توانستیم خط مشی آموزشی خود را بنا به نیاز هنردوستان و هنرآموزان، تدوین کنیم.
افتخار معلمی برای ما افتخار بزرگی بوده و هست. به ویژه که درس و مشق این مکتب، هنر باشد.
“غیر از هنر که تاج سر آفرینش است … بنیاد هیچ منزلتی جاودانه نیست”
درباره دوره های آموزشی ما
برگزاری دورههای مختلف موسیقی، ورکشاپهای کاربردی و برگزاری کنسرتهای هنرجویی از اهم فعالیتهای آموزشگاه موسیقی سیحون در این سالها بوده است.
اساتید سیحون چهرههایی شناخته شده در زمینه آموزش موسیقی هستند. تجربهی سالها آموزش و کار با نامهای آشنای موسیقی ایران در روزمه اکثر اساتید سیحون مشاهده میشود.آ
نام آموزشگاه موسیقی سیحون برگرفته از نام استاد بزرگوار هوشنگ سیحون (پدر بناهای ماندگار) ایران می باشد
استاد سیحون در خانواده ای از پیش کسوتهای موسیقی ایران بدنیا آمد که این ویژگی خاص و منحر به قرد ایشان است. پدربزرگ وی میرزا عبداله فرهانی ، پدر موسیقی سنتی ایران بوده ، این معمار و نقاش معروف ایران ، هنرمندی است که در دنیای ابعاد از معانی پر رمز و راز باطن سخن به میان می آورد و معانی فلسفه نظری و وجودی بزرگانی که معمار و طراح آرامگاه هر یک از آنان بوده را در نقش مقبره شان متجلی نموده است . به برخی از افتخارات و جوایز هوشنگ سیحون می توان به کسب رتبه اول در مسابقات دولتی و راه آهن ایران ،دانشکده هنرهای زیبای تهران ، عضو شورای ملی باستان شناسی و ۱۵ سال مسئولیت مرمت بناهای تاریخی ایران اشاره نمود.
به برخی از آثار وی نیز می توان به آرامگاه فردوسی ، بوعلی سینا ، کمال الملک ، خیام ، موزه توس ، بانک سپه تهران اشاره نمود . سر انجام این هنرمند ایرانی در ۵ خرداد ۱۳۹۳ در سن ۹۳ سالگی با کارنامه ای غرورانگیز و تاثیرگذار در راه اعتلای نام فرهنگ و معماری ایرانی ایران زمین وداع گفت .
هوشنگ سیحون (زاده ۳۱ مرداد ۱۲۹۹ در تهران – درگذشته ۵ خرداد ۱۳۹3 در ونکوور کانادا)
معمار، طراح، نقاش و تندیسساز سرشناس و نامدار اهل ایران بود. وی استاد معماری و رئیس پیشین دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود.سیحون، طراح بنای یادبودی آرامگاه بوعلیسینا و طراح آرامگاههای خیام، نادرشاه افشار، فردوسی و کمالالملک بودهاست.او به «مرد بناهای ماندگار» شناخته میشود و برنده جایزه بیتا در سال ۲۰۱۲ بودهاست.
آرامگاه فردوسی ، آرامگاه ابن سینا ، آرامگاه خیام و خیلی دیگر از بناهای ماندگار تاریخ ایران در معماری زادهی هنر دست استاد فقید هوشنگ سیحون می باشد .