موسیقی چه تاثیری بر ما دارد ؟
در این دنیای بزرگ ، موسیقی چه تاثیری بر ما دارد ؟ هر کدام از این سبکها مطابق با روحیه و سلیقهای خاص به وجود آمده و طرفداران خاصی دارد. من عاشق موسیقی راک هستم و شاید شما از آن متنفر باشید. شما ممکن است عاشق موسیقی سنتی و دستگاه های آن باشید در حالی که من با گوش کردن به آن احساس کلافگی و خستگی میکنم.
همهی این اختلاف نظر ها به سلیقهی ما بر میگردد. “سبک” باعث و بانی همهی این اختلاف هاست. اگر گوش دادن به موسیقی جز کارهای مورد علاقهی شما باشد احتمالا شما هم تاثیر این سبک ها و اختلافاتش را بر روحیهی افراد مشاهده کرده اید. تاثیرگذاری در این مساله دوطرفه است. سبکهای موسیقی بر روحیه افراد تاثیر میگذارند. روحیه افراد دنبال کننده و تولیدکنندهگان موسیقی نیز بر سبک تاثیر میگذارند. آموزش موسیقی در هرکدام از سبک ها نیز میتواند باعث تاثیر پذیری هنرجویان از آن سبک موسیقی شود
در این نوشته قصد داریم چند نمونه از سبکهای موسیقی را نام برده و به اختصار تاثیراتی که بر شنوندگان میگذارند را تشریح کنیم:
کلاسیک
تحقیقات دانشمندان ثابت کرده است که موسیقی کلاسیک بر شنوندگان تاثیر مثبت دارد. در سال 2003 آزمایشی روی مردم عادی صورت گرفت که نتیجهی آن بسیار جالب بود. شهرداری لندن تصمیم گرفت به مدت 1 ماه در برخی از ایستگاه های مترو موسیقی کلاسیک پخش کند. پس از گذشت یک ماه ثابت شد که آمار ارتکاب جرم در آن مناطق سیر نزولی داشته است. موسیقی کلاسیک همچنین بر یادگیری تاثیر مثبت دارد.
جاز
جاز موسیقی آرامش بخش و غیر جدی است. اکثر سبک های موسیقی غربی به نوعی ریشه در موسیقی کلاسیک دارند به غیر از جاز. این سبک برای مخاطب حس راحتی و آرامش را به ارمغان میآورد و باعث میشود برای لحظاتی خودمان را از غید و بندهای دنیای جدی رها کنیم. افرادی که به این سبک علاقه مند هستند معمولا انسلانهایی آرام و شوخ طبع هستند.
دنس
این نوع موسیقی همانطور که از اسمش پیداست مناسب برای رقصیدن در کلاب ها و مهمانی هاست. دنس موسیقی دیسکو های آمریکا بوده و کم کم در بین طرفداران جایگاه خود را پیدا کرد و به عنوان سبکی جدی حالا طرفداران خاص خود را دارد.
پاپ
پر طرفدارترین سبک موسیقی، سبک پاپ است. صحبت از احساسات شخصی، غم و اندوه و شادیهای هنگام وصال از موضوعات رایج در این موسیقی استو اکثر شنوندگان این سبک به دنبال همذات پنداری با کلام ترانهسرایان این نوع موسیقی هستند. موسیقی پاپ میتواند باعث تشدید احساسات شما شود. اگر به خاطر از دست دادن رابطهتان ناراحت هستید و یا بابت شروع رابطه جدیدتان خوشحال، این موسیقی میتواند با شما همراه شده و احساسات شما را تشدید کند.
راک
بسیاری راک را موسیقی اعتراض میدانند. راک از بدو ورود طرفداران زیادی را جذب کرد. در دههی 50 میلادی جریان راک، با نام راکاندرول شروع شد. موسیقی راک تا امروز انشعابات زیادی پیدا کرده و برخی سبکها مانند متال از زیر شاخههای راک محسوب میشوند.
گوش دادن به راک باعث ترشح آدرنالین در مغز شده و حس سرخوشی و شادی را در انسان تقویت میکند. شنوندگان این سبک معمولا انسان هایی با انگیزه و خلاق هستند.
آموزشگاه سیحون همراه با مجرب ترین اساتید در زمینه موسیقی ، بهترین روند یادگیری را برای شما ترسیم خواهد کرد .
در آپارات نیز همراه ما باشید .
دیدگاهتان را بنویسید